Technikai infók


Parkolási lehetőség az egyetem parkolóiban elől a főbejáratnál, korlátozott számban az edzőcsarnoknál. A Mobilis mögött a töltés helyén kialakított szabadtéri sportpályák mellett új parkolók vannak, amik megközelíthetők Hédervári u-Duna utca felől. Kérjük, a Mobilis parkolóit ne használják, saját látogatóik számára tartják fenn a helyeket.

Rajtszámfelvétel és helyszíni nevezés 7:00-8:30 óráig a csarnokban. Érkezzenek időben! Az előnevezettek és a helyszíni nevezők külön asztalnál tudják intézni a rajtszám felvételt. A verseny pólóját a rajtszámmal együtt kapják. A kísérők karszalagot tudnak vásárolni 4 200 Ft-os kedvezményes áron, - futónként egyet - aminek felmutatásával a fürdő főbejáratán át tudnak sorban állás nélkül a fürdőbe bejutni.

A váltó tagok 3 rajtszámot kapnak Egy chipes/gumis rajtszám lesz, amit a versenyzők a váltásnál átadnak egymásnak. A másik kettőt az első ill. második futó viseli. Ezzel tudnak a fürdőbe bemenni. Az egyéni futó, aki első tag a váltóban elég, ha a saját egyéni rajtszámát és a váltó chipes rajtszámot viseli.

A versenyzők csomagjait kisbusz szállítja ki a célba. A váltótagoknak busz áll a rendelkezésükre a győrladaméri és az ásványrárói váltóhelyekre. A busz a váltótagok beérkezését és utána indul a célba.

A busz visszafele 15 és 17 órakor indul a főbejárattól. A visszautazási szándékot a reggeli rajtszám felvételnél a csarnokban kihelyezett táblázatban kérjük jelezni a létszám kalkuláció segítésére.

A versenyzőket az egyetemről a Hédervári úton a kerékpárútra rendőri biztosítás segíti. A mezőny elején és végén felvezető, ill. záró kerékpáros halad. A kerékpárúton is kérjük a KRESZ szabályainak betartását, mivel nincs lezárva a versenyzőknek.

A Szigetközben 6 településen halad át a verseny, itt frissítő állomások lesznek. A két váltóhelyhez kötődő frissítőn gyümölcs és isotoniás ital is lesz. Dunaszeg és Ásványráró, illetve Hédervár és Lipót között +2 frissítőt biztosítunk.

Héderváron polgárőrök segítik az áthaladást az úttesten. Kérjük a KRESZ szabályainak betartását ezen a szakaszon is.

Lipóton az Orhidea Hotel előtt kanyarodik a verseny útvonala a fürdőhöz. A kísérőket kérjük, a főbejáraton át érkezzenek! A bejárat közelében nagy területen, ingyenes parkolók állnak a vendégek rendelkezésére. A versenyzők a hátsó bejáraton át futnak be a célba. Azok a kísérők, akik nem szándékoznak fürödni, de be kívánnak jönni megnézni a befutót csak belépővel/karszalaggal tehetik meg. Kérjük megértésüket!

A Lipóti fürdőben lehetőség van öltözőszekrényt bérelni, a kulcsot kaució ellenében a pénztárban lehet igényelni.

A rajtszámmal befutók, illetve a rajtszámmal érkező váltótagok ingyenesen használhatják a fürdőt. A saját autóval ill. busszal érkező váltótagok is a főbejáratot használják! A karszalag és rajtszám egyszeri belépésre jogosít.

A kerékpáros túra résztvevői 8:50-kor rajtolnak el. A fürdőbe csak rajtszámmal érkező kerékpárosok tekerhetnek be a célba. Számukra nincs időmérés. A többi szolgáltatást ők is megkapják. Visszafele a kerékpárok szállításáról ill. a visszajutásról mindenki maga gondoskodjon!

Eredményhirdetés az utolsó beérkező után kb 13 órakor várható a színpadnál. Kérjük kövessék figyelemmel!

Jó idő esetén 5000 ember látogatja naponta a fürdőt. A futóknak külön lekerített füves részt biztosítanak.

Jó versenyzést, sikeres célba érést mindenkinek!